Autorijles

De autorijles duurt bij Rijschool Sharon van der Wal 60 minuten. Je kan er ook voor kiezen om 90 min te lessen of 120 min. In 90 minuten kan je meer leren, verder weg gaan met de auto en blijft er ook meer lesstof ” hangen”.
Kortom, bloklessen nemen werkt efficiënter, waardoor je over het totaal gezien minder lessen nodig zal hebben.

In het begin van je opleiding hou je je vooral bezig met het onder de knie krijgen van voertuigbeheersing. Ik zal je in het begin zoveel mogelijk op rustigere tijdstippen adviseren te lessen, zodat je rustig kan wennen aan het deelnemen aan het verkeer en een auto. Als je dichter bij je examen komt, is het verstandig om op drukkere tijdstippen te lessen. Zo kan je optimaal profiteren van jouw lestijd en ben je zo efficiënt mogelijk bezig.

De lessen worden aangepast aan jouw niveau, waardoor je altijd constructief bezig zal zijn en zal merken dat je snel vooruit gaat.

Bij Rijschool Sharon van der Wal heb je altijd een vaste instructrice. Je zal dus niet steeds door andere instructeurs opgehaald worden, omdat ik van mening ben dat dit de kwaliteit van jouw rijopleiding niet ten goede zou komen.

Rijschool Sharon van der Wal is erg flexibel. dit omdat ik alleen ben en alles zelf bepaal. Lessen in de avonden behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.
Ik ben een geduldige instructrice en zal er alles aan doen om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen.
Dit neemt niet weg dat het vaak ook erg gezellig is tijdens de lessen. Leren staat uiteraard voorop, maar ik ben van mening dat dit het beste lukt in een ontspannen, positieve sfeer en omgeving waarin de leerling zich op zijn gemak voelt. Daarnaast zal ik jou natuurlijk steeds beter leren kennen, waardoor ik feilloos kan inspelen op jouw manier van leren in de praktijk. Allemaal zaken die er aan zullen bijdragen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Tot slot vindt ik  het logisch dat jij bepaald wanneer je wil lessen, en waar je opgehaald wordt. Ik zal proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw wensen.

Download mp3